Splitleasing

Leasingkompagniet tilbyder splitleasing eller deleleasing, som det også kaldes. Ved en splitleasingaftale gennem Leasingkompagniet undgår du beskatning af fri bil – denne ordning har Leasingkompagniet fået godkendt hos SKAT.

Ved en splitleasingaftale foretages der en fordeling af bilens samlede udgifter – herunder leasingydelse, forsikring, ejer afgift, brændstof, service, mm – efter en simpel opdeling af, hvor mange km. du har kørt i bilen privat og for dit firma. Den procentdel af kilometerne du har kørt privat, er den procentdel af de samlede udgifter, du kommer til at betale. Der er ikke tale om en smart fidus, men blot en simpel opdeling af km. og udgifter – alt sammen godkendt af Skat.

Leasingkompagniet håndterer alt bøvlet med din splitleasing – du modtager blot en regning på leasingydelsen for den private del og dit firma modtager en regning på leasingydelsen for erhvervsdelen. Den besparelse du opnår privat er din gevinst…

Kontakt os for et specifikt tilbud på splitleasing af din bil – vi står selvfølgelig også til rådighed for at finde din nye bil, som skal splitleases.

Vi står altid til rådighed på tlf. 70 20 40 19 eller mail. info@leasingkompagniet.dk

Back to top