Profil

HVORFOR VÆLGE LEASINGKOMPAGNIET?

Leasingkompagniet fokuserer på et enkelt, sikkert og anskueligt koncept. Vi gør alt for at skabe de bedste løsninger til vore kunder. Vi kan tilbyde skræddersyede løsninger – til såvel private som firmaer. Vi er din fleksible samarbejdspartner, der ønsker at bidrage bedst muligt til at få netop din forretning i fokus.

Vi vil til enhver tid være ærlige og åbne om kundens muligheder, således at vi, i samhør med kunden, kan finde frem til den bedste løsning.

Hos Leasingkompagniet er du, som kunde, altid i centrum, og vi arbejder hver dag på at tilbyde dig en service lidt ud over det sædvanlige. Vi sætter en ære i at rådgive dig, uanset om du har spørgsmål om privatleasing, eller du ønsker vores hjælp til at finde den bil, som matcher netop dit behov. Vi er et dedikeret team med vidt forskellige baggrunde, men alle med et stort kendskab til den danske bilbranche og en passion og kærlighed for biler.

Vi opererer med fagets bedste finansieringsselskaber, og har i den anledning hele tiden fingeren på pulsen til at kunne rådgive vores kunder til den mest fodelagtige finansieringsløsning. Om du ønsker lang eller kort løbetid, lav eller høj udbetaling er vores finansieringsløsning altid troværdig og håndgribelig.

Back to top